Stichting Spiritual Human Yoga Holland             
Partner of HUE Faculty
    Human and Universal Energy (HUE) after Mr. Luong Minh Dang® Human and Universal Energy®
Welkom bij SHY-Holland
 
 

In deze webpagina's kunt u algemene informatie vinden over de Stichting Spiritual Human Yoga Holland (SHY-Holland) waaronder een korte beschrijving van ons authentieke onderwijs programma "Human and Universal Energy  (H.U.E.) volgens Mr. Luong Minh Dang® en de cursusagenda.

 

De Stichting Spiritual Human Yoga Holland is een officiële partner van HUE FACULTY, Inc. - Missouri, U.S.A., en houdt zich bezig met de verkenning van de integrale relaties tussen lichaam, geest en ziel.

 

Het belangrijkste doel van het onderwijsprogramma is de deelnemer/student te helpen  zijn mentale toestand te verbeteren om beter om te kunnen gaan met de dagelijkse uitdagingen, om stress te verminderen en het concentratievermogen te verbeteren, teneinde gezondheid, geluk en spirituele ontwikkeling te bereiken voor zichzelf en zijn medemensen.

 

Het is gebaseerd op het idee dat een energetisch evenwichtige toestand van het lichaam noodzakelijk is voor ons welzijn of goede gezondheid. Als het lichaam voldoende energie ontvangt die vrij en zonder enige blokkade door het lichaam kan stromen, heeft het meer kans om deze toestand van welzijn te handhaven.

 

Een van de oorzaken van een tekort aan energie in het lichaam is geestelijke of lichamelijke stress. In onze dagelijkse routine kunnen de factoren van overmatig werken, te veel zorgen, piekeren en angsten, de energiestromen beïnvloeden. Daardoor eisen deze spanningen hun tol van lichaam en geest. Het lichaam kan niet eten of slapen, het immuunsysteem is verzwakt, de hersenen zijn overbelast, enz. De geest kan zich niet focussen, de emoties zijn niet onder controle (prikkelbaar), beslissingen worden irrationeel, enz. Als deze toestand voortduurt kan iemand uiteindelijk lichamelijk of geestelijk ziek worden.

Volgens het energetisch concept in het HUE onderwijs programma, bestaat alles als Energie. Daarom kan de techniek van “energie overdracht” worden gebruikt om een aangedaan (uit balans zijnde) deel van het lichaam te helpen, om zo de blokkade op te ruimen en de normale energie stroom te herstellen. De handeling kan zodoende helpen om geleidelijk weer de energetische balans van het lichaam te herstellen en waardoor het uiteindelijk zijn gezondheid en toestand van algemeen welzijn weer terugkrijgt. 
 

Afhankelijk van de individuele toestand van iemand betreffende de fysieke, psychologische en omgevingsfactoren, kan de toepassing van een “energie overdracht” helpen om het immuunsysteem te versterken. Door de eenheid tussen lichaam, geest en ziel kunnen de eerste tekenen van verbetering worden ervaren op psychologisch niveau (geestestoestand). Vanuit een positieve geesteshouding zal men zich beter kunnen focussen om zo de kans op herstel te vergroten.

Het onderwijs programma is geen medische behandeling. Het maakt geen gebruik van medicijnen en het kan naast iedere medische therapie worden toegepast. Het wordt nooit beschouwd als een vervanging van een normale medische behandeling. Het wordt uitsluitend aanvullend gebruikt (complementair). In bredere zin is het een meditatie techniek.

 

Om de techniek van energie overdracht goed te kunnen toepassen dient men de juiste methode te leren en moeten de energie centra (Chakra’s) geactiveerd worden, waardoor men in staat zal zijn de stroom van Universele Energie effectief te ontvangen en door te geven om jezelf en anderen te helpen. Deze methode wordt onderwezen in cursussen. Het authentieke onderwijsprogramma in Human and Universal Energy® bestaat uit 4 niveaus (Basis,Middelbaar, Hoger en Gespecialiseerd) met in totaal 8 cursusblokken (01 HUE tot 08 HUE, voorheen Niveau1 – Niveau 20). Direct na voltooiing van het 01 HUE Basis Niveau, kan de methode worden toegepast in het dagelijks leven, gezin en beroep.

 

Het authentieke Programma wordt aangeboden door officieel erkende instructeurs namens de Stichting SHY-Holland. De officieel erkende instructeurs zijn opgeleid door, en hebben een licentie van de Stichting SHY-Holland. De instructeurs bieden het authentieke Human and Universal Energy® onderwijs programma aan, als onafhankelijke instructeurs met een persoonlijk registratienummer.


De instructeurs zijn uitsluitend verantwoordelijk voor de materie die in de cursussen onderwezen wordt op basis van hun persoonlijke contractuele relatie met iedere deelnemer. Op de website van HUE FACULTY vindt u rechtsboven de lijst met partners die officieel erkend zijn door HUE FACULTY, Inc.

Let wel dat wij ons authentieke programma aanbieden zoals oorspronkelijk onderwezen door de stichter Meester Luong Minh Dang (1942-2007) onder de geregistreerde merknamen "Human and Universal Energy®" en "Human and Universal Energy (HUE) after Mr. Luong Minh Dang®". 

 

PAS OP VOOR VERWISSELING!

 

De Stichting SHY-Holland wijst erop dat momenteel websites bestaan en e-mails circuleren die verward kunnen worden met ons authentieke onderwijs programma, vanwege hun ontwerp en/of inhoud. We verklaren daarom dat het niet handelt over ons authentieke onderwijs programma "Human and Universal Energy (HUE) after Mr. Luong Minh Dang®", als onderwijs in Human and Universal Energy wordt aangeboden in Nederland door anderen dan de Stichting SHY-Holland, of een van zijn erkende instructeurs. Zulke websites en e-mails komen niet van de Stichting SHY-Holland, HUE FACULTY, Inc. of een van zijn erkende partners. De Stichting SHY-Holland, HUE FACULTY, Inc. of een zijn erkende partners is op geen enkele wijze verbonden met de eigenaren van deze websites of verzenders van deze e-mails. Wij distantiëren ons van alle eigenaren van websites en de inhoud van websites die lijken op onze website of die verward kunnen worden met onze website. Zij zijn op geen enkele manier met ons verbonden of door ons erkend.

Klik op vrijwaring voor verdere legale informatie. 


 
 
Landelijk Nieuws
Online HUE Café/Workshop
22 juni 2020 19.00-20.30 uur, volgende 17 sept, 1 dec.
 
HUE Reunie Regio Apeldoorn
1 oktober 2020
 
Speciale regeling
Gratis Chakra-opening en speciale prijs Basis Cursus
 
Corona beperkingen Cursussen
Alle cursussen per videoverbinding
 
HUE Bijeenkomst voor alle Niveaus
16 mei 2020-Someren
 
Wereld Nieuws
International Meeting India (all levels)
28 sept. - 4 okt. 2020
 
12e Herdenkingsjubileum Meester Dang
12 augustus 2019
 
Videomeeting (1 uur) t.g.v. 12 jaar N20
zondag 28 juli
 
Videoconferentie t.g.v. 30 jaar HUE Onderwijs
20 juli 2019
 
Aruba, 1-3 december 2017
08HUE (N20) Conventie